Despre

Dragi utilizatori, 

Numele meu este Laurențiu M. Ungureanu, sunt antreprenor si investitor. Am afaceri în comert si imi investesc banii cu prioritate în imobiliare, pe bursă, și în diverse start-up-uri.

Ideea e ca din punct de vedere financiar sunt independent. Si lucrez cu motoarele turate la maxim pentru a ajunge liber financiar. Vorbim despre un statut financiar care te face cu adevărat bogat.

Acum, ceea ce vei invata de la mine sunt lucruri practice, esențiale, care le-am deprins in urma experientelor proprii și în urma experientelor unor oameni care au bani foarte multi. Si care mi-au oferit prilejul ca in anumite momente din viata lor sa îmi arate ce merge și ce nu merge. 

Mai simplu spus am avut „norocul” sa ma învârt prin anumite cercuri, care m-au făcut sa vad lumea asta a banilor exact asa cum trebuie sa o vadă un om bogat. 

Iar datorita experientei și datorita acestor similitudini de evenimente vreau sa te ajut și pe tine, vreau sa iti arat cum poti sa ajungi independent financiar. Cum sa faci bani fără sa muncesti din greu pentru ei.

Știi ce este cel mai frumos în viata?

Sa poti sa oferi oamenilor suport, iar apoi sa te hrănești psihologic cu rezultatele pe care aceștia le obtin.

Crede-ma ca dacă o sa investesti in tine și in educatia ta, la un moment dat o sa iti doresti sa ai parte si tu de astfel de sentimente.

 

Obiectivul meu.

Sunt fondatorul si proprietarul platformei www.edvim.ro. Probabil prima platforma care își propune sa aduca la un loc educatia specifica tuturor ariilor ce țin de evolutie și de dezvoltare personala. 
 
Acum, din punct de vedere propriu, ținând cont de experienta financiară, antreprenoriala și de leadership care ma reprezinta, vreau sa contribui și eu intr-o oarecare măsură la îndeplinirea acestui obiectiv. 
 
Mai simplu spus, ma interesează ca orice om de pe acest pământ sa aibă acces la educatie, la adevărata educatie, cea care tine de evolutie, de dezvoltare și de progres. 

Pentru cine lucrez.

Ma adresez in principal oamenilor care fac parte din patura sociala saraca sau din clasa de mijloc. Care își doresc să ajungă independenți financiar, dar nu înțeleg cum pot sa faca acest lucru. 

Este vorba in principal de acei oameni, printre care te regăsești și tu, care muncesc pentru patron, își desfășoară activitatea intr-o corporatie, care au o profesie liberala sau care au o societate comerciala fără norme. 

Profilul meu de client este în general omul care își dorește mai multa libertate. Vrea ca intr-o bună zi sa trăiască mai linistit, sa nu mai fie constrâns sa muncească din greu pentru bani. Doar ca exact asa cum am transmis anterior, nu știe cum sa facă acest lucru. 

Ideea e ca eu vreau sa ii ajut pe acești oameni, pentru ca am fost acolo. Am plecat de jos, stiu ce inseamna sa nu ai bani. Înțeleg tot ceea ce simte un om care are probleme pe plan financiar.

Vreau sa le ofer sfaturi legat de bani in mod transparent și ordonat. Astfel incat sa poata sa isi formeze o claritate care sa ii ajute sa scoată capul din cutie și să obțină banii pe care ii merita. 

De ce sa urmezi sfaturile mele.

Vei invata ce sunt de fapt banii, care este rostul lor și de ce trebuie sa ii tratezi ca pe o valoare superioara. 
 
Vei deprinde majoritatea regulilor și a principiilor pe care trebuie sa ti le insusesti indiferent de natura statutului financiar la care aspiri. 
 
Vei invata care sunt iluziile financiare care ii bântuie pe cei din patura sociala. Si cum poti sa te delimitezi de ele odata pentru totdeauna. 
 
Iti voi arata care este mentalitatea potrivita pe care trebuie sa o adopti, ca sa reusesti sa obții aceleași rezultate pe care le obtin oamenii bogati. 
 
Vei intelege pe ce fundamente financiare trebuie sa te dezvolți ca sa poti sa scoți capul din mulțime și să ajungi independent financiar.

Ce NU fac eu.

Nu ofer ponturi de investiții. Nu vin cu pilule magice. Si nu îmi place sa te fac sa crezi ca este ușor sa ajungi bogat. Intr-adevar este foarte simplu sa ajungi bogat, dar nu este ușor. 
 
Nu o sa te amagesc și nu o sa vin la tine cu clisee de genul „investeste pe termen lung”. Chiar dacă investițiile pe termen lung sunt foarte importante pentru parcursul tau financiar, sa știi ca poți sa ajungi bogat și intr-un timp scurt dacă știi unde trebuie sa lucrezi. 
 
Nu sunt psiholog, nu sunt trainer, nu sunt profesor, nu sunt coach, nu sunt public speaker. Sunt antreprenor si investitor. Iar când am timp, experiența mi-o împărtășesc prin ședințe de consiliere. 
 
Nu îmi place sa fiu o persoana publica. Deci nu o sa ma vezi la televizor. Nu îmi place sa se vorbească despre mine, nu caut audienta și nu vreau sa ies în evidenta. Sunt o persoana discreta, îmi place familia și iubesc oamenii care nu aleargă după aplauze. 
 
Nu voi vorbi despre altceva decât despre finanțe, antreprenoriat și leadership. Asta știu sa fac foarte bine și asta voi face. În același timp, nu voi deschide subiecte legat de politica, religie și rasa. 
 

Ce trebuie sa faci tu.

În primul rând, iti recomand sa te folosesti de toate resursele gratuite, care le găsești aici pe site la pagina www.laurentiuungureanu.com/blog/ sau pe www.edvim.ro/citeste/.
 
Ai sute de articole și mii de sfaturi care te vor schimba din punct de vedere financiar, fara ca macar sa iti dai seama de acest lucru. Trebuie doar sa iti faci timp pentru ele. 
 
Iar in al doilea rând, cel mai important lucru pe care trebuie neapărat sa îl faci este sa achizitionezi materialele și serviciile mele contra cost. 
 
Acolo te asigur ca o sa gasesti informații si sfaturi de un nivel mult mai inalt. Sunt informații si sfaturi decizive, care fac diferenta intre oamenii bogati si oamenii saraci. 
 
De asemenea, multe dintre aceste informații si sfaturi nu le vei găsi nicăieri în altă parte, pentru simplu motiv că acestea reprezinta de fapt propria inovatie. 
 
Acum, tu trebuie sa intelegi ca rezultatele financiare pozitive apar in urma unui efort. Iar acest efort tine in primul rand de tine. De capacitatea ta de a actiona conform cunostintelor pe care le acumulezi. 
 
Informațiile și sfaturile pe care ti le ofer eu sunt indispensabile. Totusi, acestea nu prezintă nici o valabilitate dacă tu nu ți le insusesti și daca nu le aplici. 
 
Eu nu pot sa fac altceva decât sa imi expun experienta, sa iti arat calea, insa tu ești cel care este în măsură sa o parcurga sau nu. 
 
Asa, ca dacă te cunosti si simti ca nu o sa pui in practica ceea ce te învăț, inseamna ca nu ai nevoie de produsele sau de serviciile pe care eu le ofer. 
 
Mai simplu spus, iti recomand sa nu le achizitionezi. Nu de alta, dar in acest caz tu nu o sa mai cheltui banii aiurea, iar eu nu o sa îmi mai creez așteptări. 
 
In schimb, daca esti obsedat sa faci bani si daca esti dispus sa aplici sfaturile mele, atunci produsele si serviciile pe care eu le ofer reprezinta cea mai buna varianta pentru tine.
 
Bafta!
Laurentiu Ungureanu.