Curs Investitii Imobiliare

Investeste in apartamente pentru inchiriat

Dacă te gândești sa cumperi un apartament pe care sa il inchiriezi, dar încă iti este teama pentru ca la mijloc este o suma mare de bani, ai ajuns unde trebuie.

Știu ca sunt mulți oameni pe langa tine care iti spun ca nu se merita, ca sunt chiriasi care își bat joc de imobil, ca perioada de amortizare in imobiliare este mare etc

Problema e ca cei care iti spun aceste lucruri nu sunt investitori. Adica ei nu știu ce înseamnă de exemplu managementul chiriasilor, și cred ca dacă au avut o experienta neplăcută cu un chirias, aceeași experienta o vei avea și tu.

Nu spun ca investitia in apartamente pentru închiriat este simpla. Tot ce spun este ca daca cunosti pașii, vei ajunge rapid la randamente de 2 cifre.

Asta este rostul acestui curs investitii imobiliare. Este conceput special pentru investitorii incepatori, cu pași clari de la A la Z.

Dacă nu ai buget vei ști care finantare ți se potrivește, ce tip de imobil sa alegi, ce analize sa faci, cum negociezi achizitia, managementul chiriasilor, administrarea tehnica etc.

În câteva ore de curs afli tot procesul pe care trebuie sa il parcurgi. Sunt etape și sfaturi pe care eu le-am conceput după mai mult de 15 ani de experienta în imobiliarele din România.

Marele avantaj e ca pentru a-l doilea apartament, procesul este același. Vei fi capabil sa ajungi la un portofoliu de zeci de apartamente doar aplicând aceeași formulă.

Bafta și spor la bani!